Releaser inom Gaming forever

Älskar du att spela slots eller föredrar du sportsbetting? Ta del av några av de releaser som släppts på Gaming forever. Detta svenska företag har bland annat stått bakom releaser som flykten från karusellen och den skrattande clownen. Deras nya sportsbetting är en blanding av spel och odds där man även kan utmana sina vänne. Testa själv och se om det är något för dig då vi tror att detta kommer revolutionera spelmarknaden rejält.

Har du redan fastnat för sportsbetting? Andra titlar och releaser från Gaming forever inkluderar Mats Svenssons älskade spel Swedonia. Här bjuds spelaren in till den spännande och mystiska världen som skapades av den Svenska speldesignern. Vill du fortsätta ta del av mer internationellt erkända spel kan du även ta en titt på starburst, det klassiska spelet som blandar stjärnor, kometer och en gnutta kärlek . Spelet är Martin Svensson mest älskade spel och finns nu även på mobilenheter.

Andra releaser genom åren

Gaming forever tog över marknaden för ett tag sedan och framtiden får utvisa vilka fler spännande projekt som ligger i linje för företagen. Dem som har uppskattat kvalitativa releaser från Gaming forever väntar fortfarande på att nya titlar ska utannonseras och hoppas på att fler nutida och moderna klassiker blir till spel. Spelutveckling är ett område som fortfarande är outforskat och vilka är bättre rustade för jobbet än Gaming forever och giganterna som finns bakom organisationen? I katalogen för Gaming forevers spel återfinns bland annat det klassiska spelet videopoker som trots att ha funnits i över 50 år fortfarande är en av deras mest spelade spel.

Releaser du vill se hos Spiderbox Entertainment